Adana’da dalgalarla geldiği plajı dolduran yüzlerce kilo soğan şaşkınlığı

ADANA (AA) – Adana'nın Karataş ilçesinde Akdeniz'in dalgalarıyla Bahçe Plajı'nı dolduran yüzlerce kilo soğan şaşırttı.
Karataş Belediye Lideri Necip Topuz, yaptığı açıklamada, Bahçe mevkisine kıyısı dolduran soğanlarla ilgili vatandaşlardan şikayet aldıklarını kaydetti.
Bahisle ilgili çalışma yaptıklarını, lakin bunun kim ya da kimler tarafından döküldüğünü tespit edemediklerini aktaran Topuz, “Bu teşebbüsü salgın sebebiyle sıkıntı günler geçiren ülkemizde üreticiye, işçiye ve vatana yapılan saygısızlık olarak değerlendiriyorum.” sözlerini kullandı.
Topuz, kıyıda bu tıp imajların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.
Belediye takımları kıyıda paklık çalışması yaptı.
Yetkililer plajdaki yüzlerce kilo olduğu belirlenen soğanların, Akdeniz'e akan Ceyhan Nehri'ne dökülmüş olabileceğini oradan da dalgaların Karataş kıyısına getirmiş olma ihtimali üzerinde durduklarını bildirdi.